Link aanmelden

Aanmelden voor deze website
Wil je ook vermeld worden op deze website? Dat kan.

Gratis vermelding
Voor een gratis vermelding plaats je eerst een link naar de betreffende dochterpagina op je eigen website. Vervolgens stuur je een mail naar aanmelden@travelus.nl met daarin duidelijk vermeld:

  • De naam van je website;
  • De link naar je website;
  • De gewenste dochterpagina en rubriek;
  • De pagina waarop je de teruglink geplaatst hebt;

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de pagina waarop je de link plaatst benaderbaar is voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Linknaam
Om de linkpagina relevant te houden voor bezoekers (en niet alleen voor SEO), worden alleen links geplaatst met een unieke, direct aan de aangedragen pagina/site verwante linknaam. Dus wel 'Vakantievilla Arabella', en niet 'Vakantiehuisje Spanje'.

Onder voorbehoud
Vakantie+Stedentrip behoud zich het recht voor links te weigeren. Links naar niet-relevante sites worden sowieso niet geplaatst.

Reactietijd
Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht. Normaliter is dit nog dezelfde (werk)dag. Je hoeft dus niet lang te wachten op je link.

Betaalde vermelding
Kun of wil je geen teruglink plaatsen? Dan bedragen de kosten voor opname eenmalig €50,00 ex. btw. Voor aanmelding of meer informatie: mail naar contact@travelus.nl

Adverteren
Voor bedrijven en organisaties is het ook mogelijk om de website extra opvallend onder de aandacht te brengen. Dat kan door middel van een vette link met een sterretje of door het plaatsen van een banner. Wil je hierover meer informatie? Mail dan naar contact@travelus.nl.